Cum comand?

1. Adăugă produsul în Coşul de Cumpărături
Selectează categoria de produs din meniul principal

Vizualizează și selectează produsul care te interesează.

Adăugă produsul în Coşul de Cumpărături dând click pe butonul ADĂUGĂ ÎN COŞ.

Dacă doreşti să faci cumpărături în continuare trebuie să accesezi CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE şi să repeţi paşii de mai sus.

2. Finalizează comanda
Dacă doreşti să finalizezi comanda accesează FINALIZARE COMANDA.

Realizarea cupărăturilor din magazinul online Casa Parfumurilor este permisă clienţilor care au deja un cont de utilizator pe site-ul magazinului nostru sau celor care vor sa plaseze o comanda fara crearea unui cont.

Completează toate datele corespunzătoare informaţiilor de LIVRARE, FACTURARE, TRANSPORT şi PLATĂ.

La final trebuie doar să CONFIRMI COMANDA, dupa care vei primi un email de confirmare la adresa înscrisă, cu toate detaliile comenzii tale.

Atentie! In cazul in care nu primesti e-mail, comanda nu a ajuns la noi. Poti relua pasii sau poti comanda telefonic, apeland unul dintre numerele afisate la sectiunea Contact!

Important! Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produselor, clientul accepta Termenii si conditiile de utilizare, aceasta avand valoarea unui contract valabil incheiat.

Prin acord, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea produselor din magazinul virtual www.Fre-pro.ro, care este proprietatea S.C. HEALTHY CLEANING CONCEPT S.R.L.

Livrarea prin Curier Rapid specializat

  • Livrarea comenzii se face la domiciliu, pe baza adresei comunicate de client, in 4/5 zile lucratoare.
  • Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi.
  • Firma de curierat rapid agreata de Casa Parfumurilor este GLS Curier.

Pretul transportului:

Pret fix pentru transport: 20.00 Lei, cu T.V.A. inclus, fara limita de km
Transport gratuit – pentru comenzi cu o valoare mai mare de 150* lei

Important: Odata cu lansarea si confirmarea comenzii sau cumpararea directa a produsului, clientul accepta, fara obiectiuni, conditiile si termenii de utilizare, valoarea acceptarii fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre parti. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazniul Casa Parfumurilor.