Alături de liderul în fabricarea odorizantelor cu control al mirosului, Fresh Products din S.U.A, Fre Pro reprezintă pe piața din România cel mai de încredere distribuitor al odorizantelor ultra persistente și de calitate.

Paleta de produse, compusă în principal din odorizante, este caracterizată de o calitate superioară. Datorită componentelor din materii prime ecologice și tehnologiilor de ultimă generație utilizate în procesul de fabricație, am reușit să ne facem remarcați pe piața din România.

Viziunea noastră

Suntem promotori ai ambientului plăcut, frumos parfumat. Ne dorim să fim prima alegere a clienților, persoane fizice și juridice, în materie de odorizante și alte articole parfumate. Reprezentăm o echipa unită și dedicată în totalitate preferințelor clienților noștri.

Misiunea noastră

Casa Parfumurilor vine în întâmpinarea nevoilor clienților cu sesiuni de consultanță personalizată și cu odorizante unice prin mirosul lor și starea de bine pe care o pot induce indiferent de încăpere.

Valorile după care ne ghidăm business-ul:

F – focusul asupra detaliilor care fac diferența
R – respectul pentru fiecare persoană cu care intrăm în contact
E – energia pozitivă transmisă prin intermediul fiecărui colet livratP – profesionalismul
R – receptivitatea față de nevoile fiecărui client
O – organizarea eficientă

Garanţiile noastre

Garanția satisfacției

Fiecare client are la dispoziție 30 de zile pentru returnarea produsului. În acest caz, produsul nu trebuie să prezinte urme de uzură de niciun fel.
Asigurând noi cheltuielile de transport, dacă nu ești mulțumit, ne poți returna produsul prin intermediul celor de la compania de curierat GLS. Te asigurăm că în maxim 15 zile suma achitată de către tine va fi returnată prin transfer bancar.

Garanția pentru livrare

Pentru comenzile ce depășesc suma de 150 lei, costul transportului va fi suportat de către compania noastră cu mențiunea următoare: ca adresa de livrare să se afle în zona de acoperire națională a României (dacă adresa de livrare nu intră în zona de acoperire se va percepe o taxă suplimentară care va fi transmisă clienților înainte de livrarea comenzii).

Ce spun clientii nostri